Neem direct contact met ons op: 024 - 37 111 00

Verbeek Bedrijfsmakelaars nieuws
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

13 september 2017

Circa 13.000 m² bedrijfsruimte verkocht op Bijsterhuizen 1107 te Nijmegen

Verbeek Bedrijfsmakelaars verkoopt 13000m²op Bijsterhuizen

Verbeek Bedrijfsmakelaars (IBG) heeft, namens haar opdrachtgever Reparco Vastgoed B.V., de bedrijfsruimte gelegen aan Bijsterhuizen 1107 succesvol verkocht.

Het betreffen hier drie aan elkaar geschakelde bedrijfshallen van ieder ca. 4.100 m2 groot met vrijstaande kantoorruimte van ca. 980 m2, gelegen op een perceel van 22.300 m2.

Industrieterrein Bijsterhuizen is met 250 hectare het grootste Gelderse bedrijventerrein en ligt ideaal tussen de Randstad en Duitsland. Inmiddels zijn veel hoogwaardige bedrijven in de sectoren industrie, handel en logistiek reeds op het terrein gevestigd, waaronder TDG, TNT Logistics en diverse lokale partijen. Binnen één uur is zowel Amsterdam, Rotterdam als Düsseldorf bereikbaar. Een groot aantal op-/afritten van diverse snelwegen is op korte afstand nabij, zodat de aan- en afvoer van goederen zo optimaal mogelijk kan worden gestructureerd.

Verbeek Bedrijfsmakelaars (IBG) bracht deze verkooptransactie tot stand in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield.

 

Ga terug naar nieuws