Neem direct contact met ons op: 024 - 37 111 00

Verbeek Bedrijfsmakelaars nieuws
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

12 september 2017

elk® verhuist naar Bedrijvenpark Bijsterhuizen in Nijmegen

NIJMEGEN Onderhoudsbedrijf elk® verhuist naar verwachting begin 2018 naar Nijmegen. Op steenworp afstand van het oude pand werd meer ruimte gevonden in het pand aan Bijsterhuizen 11-08.

Bijsterhuizen 11-08 met aan de rechterkant het gedeelte waar elk® zich zal vestigen (voormalige locatie van LaVie Catering):

20170830_170115_Bijsterhuizen 11-08 totaal

geen gedoe elk® is een modern familiebedrijf dat gelooft in eenvoud. Als nieuwe generatie onderhoudsspecialisten willen ze de dingen logischer en makkelijker maken. Weg van de traditionele aanpak en het gedoe in de bouw. elk® is gespecialiseerd in het verbeteren en duurzaam in stand houden van bestaand vastgoed voor professionele opdrachtgevers. Van omvangrijke renovaties tot dagelijks onderhoud. Het van oorsprong Wijchense bedrijf is momenteel gevestigd aan de Nieuweweg 78 en heeft een tweede kantoor in Gemert. Het kantoor in Gemert blijft gewoon gehandhaafd.

Broers Roel en Jeroen van Elk, beiden directeur, vertellen “we zijn blij overeenstemming te hebben bereikt met Verbeek Bedrijfsmakelaars en Hestia over deze toplocatie. Het huidige pand in Wijchen is te klein geworden door de groei van ons bedrijf en met de ruim 3.100 vierkante meter die we straks in Nijmegen beschikbaar hebben kunnen we onze opdrachtgevers nog beter van dienst zijn”.

Verbeek Bedrijfsmakelaars (IBG) adviseerde in collegiale samenwerking met Hestia de verhuurder, een particulier belegger.

Ga terug naar nieuws