Neem direct contact met ons op: 024 - 37 111 00

Verbeek Bedrijfsmakelaars nieuws
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

19 april 2018

Picnic operationeel in Green Capital Nijmegen!

Verbeek Bedrijfsmakelaars verhuurd picnic Nijmegen

Online supermarkt Picnic is inmiddels operationeel in Nijmegen en omgeving. De innovatieve dienst bezorgt dan ook hier de boodschappen gratis aan huis, tegen de laagste prijs. De uitbreiding is onderdeel van de landelijke uitrol van Picnic. De elektrische wagentjes zijn nu dan ook in het Nijmeegse straatbeeld te zien.

De compacte elektrische wagentjes waarmee Picnic bezorgt zijn milieuvriendelijk, stil en staan niet in de weg. Bovendien betekent het bezorgmodel ook nog eens een aanzienlijke reductie van de CO2-uitstoot van auto’s, die consumenten normaal gebruiken om een paar keer per week op en neer naar de supermarkt te rijden. Picnic maakt een einde aan voedselverspilling, omdat het alleen díe levensmiddelen inkoopt die ook daadwerkelijk zijn besteld. Op die manier gaat er niets verloren.

(IBG) Verbeek Bedrijfsmakelaars is verheugd door het binnenhalen van Picnic haar steentje bij te kunnen dragen aan het duurzame karakter in Nijmegen en is dan ook blij met het binnenhalen van Picnic naar Green Capital 2018.

Ga terug naar nieuws