Neem direct contact met ons op: 024 - 37 111 00

Verbeek Bedrijfsmakelaars nieuws
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

1 september 2016

SWOOP opent zijn deuren in stadshart van Nijmegen

SWOOP- Opent zijn deuren in Nijmegen

Nijmegen, 01-09-2016 – SWOOP opent op 4 september 2016 om 12 uur  een nieuwe winkel in het stadshart van Nijmegen. Op Molenstraat 62 huurt SWOOP een winkelruimte van circa 75m².

SWOOP is een one-stop-shop waar consumenten en bedrijven terecht kunnen om mobiele refurbished devices aan te schaffen, te laten repareren en in te ruilen. Het bedrijf streeft ernaar de levensduur van mobiele apparaten te verlengen, omdat ze vaak langer meegaan dan mensen verwachten. Dat ondervond initiatiefnemer van SWOOP, Joshua Kappen, bij de meer dan honderdduizend reparaties die hij met zijn bedrijf Smartrepair al heeft uitgevoerd. SWOOP is gevestigd in Almere, Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht.

De verhuurder heeft de winkelpui voor deze transactie teruggebracht naar de voormalige Jugendstil architectuur wat bijdraagt aan de wens van de Gemeente Nijmegen om dergelijke monumentale panden terug te brengen naar oude luister. SWOOP werd geadviseerd door Glint Real Estate. (IBG) Verbeek Bedrijfsmakelaars uit Nijmegen adviseerde de eigenaar, een particuliere belegger.

Ga terug naar nieuws